Įmonėms prisitaikyti prie išmaniosios VMI sistemos – vis dar iššūkis
Prieštaringų vertinimų sulaukusi išmanioji VMI mokesčių administravimo sistema (i.MAS), į kurią ... Skaityti daugiau →
Siekiant išvengti maisto saugos klaidų ir užtikrinti gaminamos produkcijos kokybę, bendrovėje „Druskininkų Rasa” buvo įdiegta maisto saugos vadybos sistema. Tikimasi, kad ši investicija taps priemone, ne tik kontroliuojančia maisto saugą, bet ir stiprinančia konkurencinį pranašumą.
Sprendimas įdiegti maisto saugos standartą priimtas atsižvelgiant į griežtus įstatymų leidėjų, klientų ir vartotojų reikalavimus užtikrinti nuoseklius ir saugius gamybos procesus. Standartas ISO 22000 leis tiksliau identifikuoti tikrąsias rizikas klientams ir bendrovei, sukurti maisto saugos veiksmingumo gerinimo priemonę, efektyviau vykdyti maisto saugos teisinius reikalavimus.
„Laikomės principo, kad investicijos į kokybę užtikrina veiksmingą bendradarbiavimą su partneriais ir kitomis suinteresuotomis šalimis – realizuojame atsakingą verslą. Sąmoningas rizikos valdymas leidžia išvengti klaidų, nenumatytų kaštų ir garantuoti produkcijos kokybę, vadinasi, ir didinti konkurencinį pranašumą”, – požiūriu į bendrovių sertifikavimą dalinosi vandens gamintojos „Druskininkų Rasa” generalinis direktorius Aurelijus Sinkevičius.
„Druskininkų Rasa” nuolat siekia pateikti ir užtikrinti aukščiausią gaminių kokybę — kiekvienais metais bendrovė tyrimams skiria virš 200 000 Lt. Bendrovė be ISO 22000 sertifikato yra įgijusi ir ISO 9001, padedantį įgyvendinti efektyvesnį valdymą, vidinę įmonės tvarką.
Prieštaringų vertinimų sulaukusi išmanioji VMI mokesčių administravimo sistema (i.MAS), į kurią ... Skaityti daugiau →
Gegužės 16 dieną, penktadienį, 17.00 val. Kauno įgulos karininkų ramovėje (A. Mickevičiaus g. ... Skaityti daugiau →
Jau šį savaitgalį, gegužės 2-3 dienomis, Estijoje, Parnu trasoje, startuos Baltijos šalių žiedinių ... Skaityti daugiau →
Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių naudotojų skaičius kasmet auga, o mobiliųjų ... Skaityti daugiau →